ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακόμα και στα 53 του, ο Στιβ Κερ δεν χάνει σουτ!

Golden State Warriors head coach Steve Kerr during the second quarter of an NBA basketball game against the Boston Celtics in Boston, Thursday, Nov. 16, 2017. (AP Photo/Michael Dwyer)
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο τεχνικός των Ουόριορς, Στιβ Κερ, έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του σουτ, αφού στην τελευταία προπόνηση της ομάδας άρχισε να σουτάρει και ξέχασε να αστοχήσει!

Οι 30αρηδες και οι 35αρηδες ξέρουν ότι στα νιάτα του ο Στιβ Κερ υπήρξε ένας από τους καλύτερους σουτέρ στο ΝΒΑ, ενώ έκλεισε την καριέρα του έχοντας 45.4% στα τρίποντα - το καλύτερο ποσοστό στην ιστορία του ΝΒΑ - 49.4% στα δίποντα και 86.4% στις βολές. Κοινώς, για όποιον δεν το ξέρει, όταν ο Κερ αστοχούσε σε σουτ ήταν είδηση. Βασικά, όπως φαίνεται, ακόμα και τώρα είναι είδηση!

Στα 53 του πλέον, ο τεχνικός των Ουόριορς φρόντισε να δείξει σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις των πρωταθλητών του ΝΒΑ ότι δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του σουτ. Πήρε λοιπόν την μπάλα και άρχισε να σουτάρει, ευστοχώντας σε 6 συνεχόμενα σουτ από τα 5 μέτρα σαν... να μην συμβαίνει τίποτα!

Δείτε το σχετικό VIDEO:

AP Photo/Michael Dwyer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ