ΤΟΥΡΚΙΑ

Καθυστερήσεις πληρωμών στην Μπεσίκτας

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - BESIKTAS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - BESIKTAS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα τρεις παίκτες της Μπεσίκτας απειλούν να αποχωρήσουν από την ομάδα λόγω καθυστέρησης στην καταβολή των μισθών τους.

Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται να υφίστανται στην Τουρκία. Μετά το "κανόνι" που έριξε η Εσκισεχίρ όταν "κατέβασε ρολά" , την οποία ακολούθησε ηΓεσιλγκιρεσούν Μπελεντίγιε δηλώνοντας αδυναμία συμμετοχής στην 2η τουρκική κατηγορία , έρχεται τώρα μία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είδηση από την γειτονική χώρα: Τρεις παίκτες της Μπεσίκτας απειλούν να αποχωρήσουν από την ομάδα λόγω καθυστέρησης καταβολής των μισθών τους!

Ο λόγος για τους Κενάν Σιπάχι, Σαμέτ Γκεγίκ και Τσαν Μαξίμ Μουτάφ, οι οποίοι έστειλαν εξώδικο στην τουρκική ομάδα, ζητώντας να τους καταβληθούν τα χρωστούμενα μέχρι την Δευτέρα (6/8). Αν αυτό δεν συμβεί, τότε αποκτούν το δικαίωμα να μείνουν ελεύθεροι!

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπεσίκτας εμπλέκεται σε μία τέτοια περίπτωση. Πριν από δυο χρόνια οι "μαύροι αετοί" είχαν τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων σε πρώην παίκτες τους. Μία τιμωρία η οποία τελικά κατέπεσε, με την Μπεσίκτας να έχει έκτοτε ένα υψηλότατο μπάτζετ. Τα οικονομικά προβλήματα ωστόσο φαίνεται ότι δεν την έχουν εγκαταλείψει.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ