ΜΠΑΣΚΕΤ

Η φωτογραφία του Σλούκα με το βαφτιστήρι του, τον Μπράιαντ Ντάνστον!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Και τον κέρδισε και τον trollαρε στο Instagram! Ο Κώστας Σλούκας νίκησε δύο φορές τον Μπράιαντ Ντάνστον το βράδυ της Δευτέρας!

Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές έπαιξαν το βράδυ της Δευτέρας (5/11) για ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν, αυτή τη φορά όμως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν εκείνος που χαμογέλασε στη μονομαχία με τον Εργκίν Αταμάν.

Αν και χρειάστηκε την παράταση, ο Κώστας Σλούκας ήταν με 16 πόντους και τέσσερις ασίστ εκ των κορυφαίων της Φενέρ, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης δημοσίευσε και μια εντυπωσιακή φωτογραφία στο Instagram με τη λεζάντα: " Σπουδαία νίκη σήμερα. Παρεμπιπτόντως, τρομερή φωτογραφία με το βαφτιστήρι μου!" έγραφε χαρακτηριστικά.

Ο Σλούκας είχε βαφτίσει τον Μπράιαντ Ντάνστον πριν εκείνος παντρευτεί την Άννα Καβάσιλα, ενώ την εικόνα μπορείτε να την δείτε εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ