ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας 86-90: Ήττα - σοκ για τους γηπεδούχους

Αναντολού Εφές - Μπεσίκτας 86-90: Ήττα - σοκ για τους γηπεδούχους
EUROKINISSI

Η Αναντολού Εφές υποτίμησε τις δυνατότητες της Μπεσίκτας, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα έκπληξης στην εμβόλιμη αγωνιστική της TBL.

Μόνο σε περίπατο δεν μετέτρεψε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας. Παρά το διαστημικό πρώτο της δεκάλεπτο (23-10), η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι φιλοξενούμενοι με αφετηρία το δεύτερο δεκάλεπτο (έβαλαν 33 πόντους), εξαπέλυσαν μία αντεπίθεση διαρκείας και έκτοτε δεν κοίταξαν ξανά πίσω τους.

Όλα τα λεφτά για την Μπεσίκτας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν ο Τζέισον Ρίτς, ο οποίος σταμάτησε στους 27 πόντους. Από την άλλη, για την ομάδα-έκπληξη της φετινής EuroLeague, η συνήθης τετράδα προσπάθησε να κρατήσει τα προσχήματα. Όμως, όπως αποδείχθηκε και από την έκβαση του παιχνιδιού, οι Ντάνστον, Μόερμαν, Λάρκιν και Άντερσον ήταν απελπιστικά μόνοι για να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή.

Μετά και τη σημερινή ήττα της Εφές, άπαντες στο στρατόπεδό της στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Παρασκευής (7/12, 19:30) με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εν πολλοίς θα καθορίσει και το ταβάνι της στον μαραθώνιο της EuroLeague.

Τα δεκάλεπτα: 23-10, 40-43, 63-63, 86-90

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ