ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ρεκόρ του Ιτούδη και το "ευχαριστώ" στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της VTB League έγινε ο Δημήτρης Ιτούδης, που ευχαρίστησε την διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Το απόγευμα της Κυριακής (27/1) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Τσμόκι Μινσκ (101-61) και ο Δημήτρης Ιτούδης έγινε ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της VTB League καθώς έφτασε τις 141 επιτυχίες για να αφήσει πίσω του τον Εβγκένι Πασούτιν (140) και τον Βασίλι Καράσεφ (122).

" Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μου έχουν δείξει ώστε να πετύχω αυτό το κατόρθωμα. Ευχαριστώ και τους παίκτες μου και το προσωπικό της ομάδας, όλοι προσπαθούν κάθε μέρα για να αντέξουν την πίεση και τις απαιτήσεις που έχω στη διάρκεια αυτών των χρόνων" έγραψε στο προφίλ του στο Instagram ο Έλληνας τεχνικός.

Ντάνιελ Χάκετ (22 πόντοι με 6/6 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ σε 19:46) και Τζοέλ Μπολομπόι (18 πόντοι, 7/7 δίποντα, 4/5 βολές, 4 ριμπάουντ σε 27:49) ήταν οι δύο που ξεχώρισαν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την ώρα που ο Βιτάλι Λιούτιχ (19 πόντοι, 8/17 σουτ) και ο Ζήσης Σαρικόπουλος (9 πόντοι, 4/5 ριμπάουντ, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ σε 25 λεπτά) ήταν οι δύο κορυφαίοι της ομάδας από τη Λευκορωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ