ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνάντηση γιγάντων 2μ.24 και 2μ.21 στο Εστουδιάντες - Μπασκόνια της Liga Endesa

Συνάντηση γιγάντων 2μ.24 και 2μ.21 στο Εστουδιάντες - Μπασκόνια της Liga Endesa

Εστουδιάντες και Μπασκόνια έριξαν στο παρκέ "δεινοσαύρους", με τον Κράιστ Κουμάτζε να αντιμετωπίζει τον Γιουσουφά Φαλ και τους δύο Αφρικανούς να δείχνουν την τάση που δημιουργείται με την επιστροφή των πολύ ψηλών σέντερ (VIDEO).

Τα μεγάλα κορμιά επιστρέφουν στο μπάσκετ, μετά από μια περίοδο που όλοι έψαχναν τον επόμενο Κάιλ Χάινς και τους undersized ευέλικτους σέντερ. Αυτή την τάση, βέβαια, δεν την ακολουθούν η Εστουδιάντες και η Μπασκόνια, καθώς οι συγκεκριμένες δύο ομάδες αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παρακάτω παρουσιάζοντας το βράδυ του Σαββάτου (26/9) ένα ματσάρισμα βγαλμένο από προηγούμενες δεκαετίες.

Βλέπετε, στο παρκέ συνυπήρξαν (ως αντίπαλοι φυσικά) ο Κράιστ Κουμάτζε των 224 εκατοστών, ο κορυφαίος αμυντικός της G-League την περίοδο 2019/20 κι ο Γιουσουφά Φαλ των 221 εκατοστών που στον περσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα είχε 8 πόντους και 16 ριμπάουντ σε 27:32 συμμετοχής. Ο μεν Κουμάτζε είναι 24 ετών και έχει γεννηθεί στο Τσαντ, ο δε Φαλ είναι 25 ετών και γεννήθηκε στη Σενεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ