ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτος σε τρίποντα στην ιστορία της Ρεάλ ο Γιούλ!

Πρώτος σε τρίποντα στην ιστορία της Ρεάλ ο Γιούλ!

Ο Σέρχιο Γιούλ έφτασε τα 662 τρίποντα στο ισπανικό πρωτάθλημα και είναι πλέον ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρία εύστοχα τρίποντα χρειαζόταν για να γράψει ιστορία ο Σέρχιο Γιούλ στον χθεσινό αγώνα της Ρεάλ με την Τενερίφη . Ακριβώς τόσα πέτυχε. Ο 31χρονος γκαρντ έφτασε τα 662 τρίποντα στο ισπανικό πρωτάθλημα και ξεπέρασε κατά ένα τον Αλμπέρτο Ερέρος, ανεβαίνοντας έτσι στην πρώτη θέση της λίστας των Μαδριλένων.

Κανένας παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ δεν έχει σημειώσει περισσότερα τρίποντα από τον Γιούλ, πίσω από τον οποίον βρίσκονται ο Αλμπέρτο Ερέρος (661), ο Χοσέ Μπιριούκοφ (579), ο Τζέισι Κάρολ (537) και ο Λούις Μπούλοκ (472).

Άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι στο ίδιο ματς ο Πάμπλο Λάσο πέτυχε την 300ή νίκη της καριέρας του στην Liga Endesa, ενώ ο Γκουστάβο Αγιόν κατέγραψε την καλύτερη ατομική επίδοση της τελευταίας 9ετίας για παίκτη της Ρεάλ με τα 17 ριμπάουντ που μάζεψε. Ο τελευταίος παίκτης των Μαδριλένων που μάζεψε 17 ριμπάουντ σε ένα ματς ήταν ο Φελίπε Ρέγιες το 2009.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ