ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισπανικές "σειρήνες" για Μπράντον Πολ

San Antonio Spurs guard Brandon Paul (3) seen during the first half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, Dec. 30, 2017, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
San Antonio Spurs guard Brandon Paul (3) seen during the first half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, Dec. 30, 2017, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Δεν πρόλαβε να αφεθεί ελεύθερος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς ο Μπράντον Πολ και ήδη εκφράστηκε ενδιαφέρον από δύο συλλόγους της ACB για τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ.

Καλύτερα πρώτος στην Ευρώπη, παρά δεύτερος στο ΝΒΑ... Το μελάνι από την υπογραφή της αποδέσμευσης του Μπράντον Πολ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς δεν πρόλαβε καλά-καλά να στεγνώσει και ο Αμερικανός γκαρντ -ήδη- απασχολεί μεταγραφικά δύο ομάδες της ισπανικής λίγκας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας "Mundo Deportivo", ο 27χρονος περιφερειακός άσος δεν αποκλείεται να διασχίσει την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, επιλέγοντας τον δρόμο του γυρισμού στην Ευρώπη, καθώς τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Μπασκόνια τον συμπεριλαμβάνουν στις μεταγραφικές τους επιδιώξεις.

Οι δύο σύλλογοι της ACB "τρακάρουν" μεταγραφικά σε μία σύγκρουση με έπαθλο τα αγωνιστικά προσόντα του αποφοίτου του κολεγίου Illinois, ο οποίος διατηρεί παραστάσεις από την ισπανική μπασκετική πραγματικότητα, καθώς τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στην Μπανταλόνα, ενώ διαθέτει και πείρα από Euroleague, αφού πριν από μία διετία φόρεσε τη φανέλα της Αναντολού Εφές.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης των "σπιρουνιών" φέρεται να βλέπει με... θετικό μάτι την επιστροφή του στα παρκέ της "Γηραιάς Ηπείρου".

Photo Credits: AP Photo/Carlos Osorio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ