ΜΠΑΣΚΕΤ

Η "απάντηση" του Γκασόλ στον Μπαρτζώκα για τον Ναβάρο

San Antonio Spurs center Pau Gasol (16) reacts during the second half of Game 4 in an NBA basketball first-round playoff series against the Memphis Grizzlies Saturday, April 22, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP

Ο Πάου Γκασόλ ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα σχετικά με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, δίνοντας την δική του οπτική για το θέμα.

Πριν μερικές ημέρες ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην κάμερα του Cosmote TV, μιλώντας για πολλά θέματα . Ένα από αυτά, στα οποία η αλήθεια είναι ότι απάντησε ουσιαστικά από "σπόντα", αφού η ερώτηση αφορούσε τον Βασίλη Σπανούλη, ήταν αυτό στο οποίο προτίμησαν να σταθούν οι Ισπανοί.

Η δήλωση του Έλληνα τεχνικού ότι " Όταν ο παίκτης είναι στα τελειώματά του, οι προπονητές έχουν πρόβλημα. Οι ομάδες που έχουν παίκτες οι οποίοι πρέπει να αποχωρήσουν και δεν το καταλαβαίνουν, έχουν πρόβλημα" ήταν μία από αυτές που προτίμησαν να σταθούν οι Ισπανοί, οι οποίοι φρόντισαν να ρωτήσουν σχετικά και τον κολλητό του Ναβάρο, Πάου Γκασόλ. Και ο σταρ των Σαν Αντονιο Σπερς δεν δίστασε να απαντήσει.

" Ο Χουάν έχει μία σπουδαία καριέρα πίσω του και αξίζει τον σεβασμό όλων. Δεν είναι τόσο εκρηκτικό όσο κάποτε, αλλά το ίδιο ισχύει και για εμένα. Είναι ηγέτης όμως" δήλωσε αρχικά ο Γκασόλ, για να συμπληρώσει σχετικά με τις ατάκες του Μπαρτζώκα: "Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλα τα δεδομένα, τα οποία σχετίζονται και με την αποχώρηση του κόουτς από την ομάδα. Υποθέτω ότι δεν ήταν χαρούμενος για αυτό και πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Ο καθένας έχει την άποψή του και τα προβλήματά του όταν πρέπει να διαχειριστεί ένα σύνολο. Αυτή ήταν η δική του άποψη. Αυτός ξέρει καλύτερα από όλους τι συνέβη τον τελευταίο χρόνο".

AP Photo/Brandon Dill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ