ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Πρόταση της Ζάλγκιρις στον... κόουτς Γιασικεβίτσιους

Πρόταση της Ζάλγκιρις στον... κόουτς Γιασικεβίτσιους

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει αποφασίσει αν θα "σκοτώσει" φέτος, τον παίκτη μέσα του. Οι της Ζάλγκιρις είπαν να τον βοηθήσουν, προτείνοντας του τριετές συμβόλαιο (κλειστό), για να γίνει ο προπονητής τους.

Το λιθουανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική του ευθεία, με τη Ζάλγκιρις να ισοφαρίζει σε 1-1 τη σειρά των τελικών με τη Νεπτούνας (71-59 στο πρώτο ματς και 92-83 στο Κάουνας).

Στην ισοφάριση, ο Ντέντμον σταμάτησε στους 23 πόντους (με 5/9 τρίποντα), ενώ διψήφιοι ήταν και οι Γιαβτόκας (14π.) και Γιανκούνας (13π., 7 ριμπ., 5 ασίστ). Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έπαιξε για 20.32'' και είχε 9π., 2 ριμπ., 5 ασίστ, ενώ ήταν αλάνθαστος. Το τρίτο ματς είναι την Τετάρτη (28/5), στην Κλαϊπέδα.

Το θέμα μας όμως, δεν είναι αυτό. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, σε αυτή τη χρονική περίοδο, ο "Σάρας" κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν φέτος θα κρεμάσει τη φανέλα του και απάντησε πως αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν, εφόσον μιλήσει με τη σύζυγο του.

Οι πληροφορίες από τη Λιθουανία, αναφέρουν ότι η Ζάλγκιρις του έχει κάνει ήδη πρόταση (τριετούς διάρκειας) για να βγάλει την αθλητική περιβολή και να βάλει τα κοστούμια, ώστε να αναλάβει χεντ κόουτς της ομάδας. Και μόνο από τη διάρκεια, καταλαβαίνετε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αρκεί να θυμηθείτε πόσους προπονητές έχει αλλάξει η ομάδα από το 2006 μέχρι και φέτος. Απάντηση δεν έδωσε ο Γιασικεβίτσιους. Επιφυλάχθηκε.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ