ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Σαβάνοβιτς: "Συγκεντρωμένοι με Ολυμπιακό"

Σαβάνοβιτς: "Συγκεντρωμένοι με Ολυμπιακό"

Ο Σαβάνοβιτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η οποία έχει τον χαρακτήρα "τελικού" και για τις δύο ομάδες ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Ευρωλίγκα.

Να απομακρύνουν το άγχος προσπαθούν στην Βαλένθια ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

" Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε τη νίκη, αλλά δεν μας έχει γίνει έμμονη. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παίξουμε με πίεση, γιατί έτσι δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι", τόνισε ο Σαβάνοβιτς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γιατί κανείς δεν περίμενε από μας έστω και να βρεθούμε στο Top 16. Στόχος είναι να δώσουμε το 100% και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη νίκη".

Παράλληλα μίλησε και για τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο. " Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί θεωρούσαμε το Κύπελλο μία ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Έτσι όμως είναι το μπάσκετ και θέλουμε να ξεχάσουμε ό,τι έγινε το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να αλλάξεις το τσιπ στον εγκέφαλό σου, αλλά είμαστε επαγγελματίες και δεν μπορούμε να κλαίμε. Παίζουμε κάθε 3-4 μέρες και δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιες ανοησίες".

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ