ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Βουγιόσεβιτς: "Φίλος πριν και μετά το ματς ο Ζοτς"

Βουγιόσεβιτς: "Φίλος πριν και μετά το ματς ο Ζοτς"
Βουγιόσεβιτς

Ελαφρύ προβάδισμα στον Παναθηναϊκό έδωσε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων (Πέμπτη, 21:45, ΟΑΚΑ), για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

"Όλοι λένε ότι αυτό το παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο για μας στην κανονική περίοδο, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Κάθε ομάδα έχει υψηλό κίνητρο, ειδικά όταν παίζει εναντίον μεγάλων ομάδων, όπως η ΤΣΣΚΑ, ο Παναθηναϊκός, η Μπαρτσελόνα και άλλες", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο κόουτς της "Αρκούδας".

"Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο γήπεδό του και αυτό του δίνει το ελαφρύ προβάδισμα. Ελπίζω ότι η ομάδα μου θα παίξει διαφορετικά από το πρώτο παιχνίδι, όπου έχασε από την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Το πιο σημαντικό σχετικά με το παιχνίδι, είναι ότι ερχόμαστε στην Αθήνα μετά από ήττα και θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε".

Όσο για τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τόνισε: "Τον θεωρώ φίλο μου, αλλά είμαστε φίλοι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και μετά την κόρνα της λήξης. Η ομάδα του δεν χρησιμοποιεί μόνο το πικ εν ρολ, αυτός είναι απλά ένα τρόπος να δείξει την ποιότητά της. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού παραμένει σχεδόν ίδιο, απλά αλλάζει ορισμένους παίκτες αποκτώντας αυτούς που μπορούν να δυναμώσουν την ομάδα".

Από πλευράς παικτών, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς δήλωσε: "Παρακολούθησα αρκετά παιχνίδια του Παναθηναϊκού πέρυσι, αλλά φέτος έχω δει μόνο highlights. Είχαν τον Πέκοβιτς πέρυσι κάτω από το καλάθι, αλλά μετά την απόκτηση του All-Euroleague σέντερ, Μάριτς, παραμένουν από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης στο post play".

"Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στο γήπεδό τους, αλλά έχουμε ισχυρό κίνητρο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, ώστε να ανακάμψουμε από την εντός έδρας την πρώτη αγωνιστική".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ