ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Αποσύρθηκε ο Σισκάουσκας!

Αποσύρθηκε ο Σισκάουσκας!
INTIME SPORTS

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Ραμούνας Σισκάουσκας, λίγες μόλις μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρωσίας με την ΤΣΣΚΑ. Διαβάστε τι είπε γι' αυτόν, ο Βατούτιν

Ο Ραμούνας Σισκάουσκας έβαλε ξαφνικά τέλος στην καριέρα του την Δευτέρα το πρωί, ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Λιθουανός φόργουορντ ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει καν τα 34 του χρόνια (τα κλείνει το Σεπτέμβριο) αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του, λίγες μέρες αφού η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε την Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό.

Η κατάκτηση του ρωσικού πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο, φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τον Ραμούνας Σισκάουσκας ο οποίος είχε χάσει και τις δύο κρίσιμες βολές στον μεγάλο τελικό της 13ης Μαϊου στα 9,7'' πριν το τέλος.

Ο Αντρέι Βατούτιν, πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο άκουσμα της απόφασης του "Σίσκα", έπλεξε το εγκώμιό του: "Ο Ραμούνας είναι το άτομο που πάντα μπορούσα να στηριχθώ πάνω του, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Η εμπειρία του, οι τεράστιες ικανότητές του, η σοφία του έγιναν μέρος της επιτυχίας της ΤΣΣΚΑ. Ο Ραμούνας απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, είναι ικανός να βγάλει εις πέρας ότι του ζητηθεί από τον προπονητή.

Ο Σισκάουσκας είναι ένας αξιοπρεπής, έξυπνος άνθρωπος και εξαιρετικός οικογενειάρχης. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να μιλάς με αυτόν, τη γυναίκα του, τα παιδιά του. Εύχομαι ολόψυχα στον Ραμούνας και την οικογένεια του να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωή έξω από το άθλημα. Θα είναι πάντα μεγάλη χαρά να τους βλέπουμε στη Μόσχα".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ