ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ένα τηλέφωνο το έκανε η Ρεάλ

Ένα τηλέφωνο το έκανε η Ρεάλ

Οι εμφανίσεις της Ρεάλ, τον τελευταίο μήνα, έχουν απογοητεύσει, με τις δυο ήττες (από Εστουντιάντες και Μπιλμπάο) στη Liga Endesa να κάνουν ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Υπάρχει θέμα αντικατάστασης προπονητή; Και ποιος Έλληνας προπονητής εμπλέκεται στη φημολογία;

Έπειτα από ένα περίπλοκο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του οποίου η Ρεάλ δεν αποφάσισε την αλλαγή προπονητή, όχι γιατί ήθελε πάση θυσία να κρατήσει τον Πάμπλο Λάσο, αλλά επειδή αν τον απέλυε θα έπρεπε να του δώσει 1.6 εκάτ. ευρώ (μετά την επέκταση που είχε υπογράψει τον Φλεβάρη), οι Μαδριλένοι βρίσκονται αυτήν την εβδομάδα μπροστά στις συνέπειες αυτής της επιλογής. Είχαν προχωρήσει στην απόλυση των συνεργατών του, προσδοκώντας σε παραίτηση, αλλά αυτή δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει η Marca, ο μήνας κακών εμφανίσεων κορυφώθηκε με τις δυο ήττες σε μια εβδομάδα, στη Liga Endesa (από Εστουντιάντες και Μπιλμπάο), με τους ιθύνοντες να σκέφτονται αν πρέπει να προβούν σε κάποια κρίση. Η ίδια ιστοσελίδα έγραψε πως εάν φύγει ο Βάσκος προπονητής, φαβορί για να αναλάβει είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφέρει πως οι διοικούντες τον οργανισμό όντως σκέφτονται το ενδεχόμενο να αλλάξουν κόουτς, αλλά η αποζημίωση που πρέπει να του δώσουν είναι ο λόγος που το πιθανότερο είναι να μείνει εκεί που είναι. Παρ' όλα αυτά, ένα τηλέφωνο στον Τζόρτζεβιτς το έκανε άνθρωπος της "βασίλισσας", για να τσεκάρει αν είναι διαθέσιμος -έχει συμβόλαιο με την εθνική Σερβίας έως το 2016, έναντι 100.000 ευρώ το χρόνο.

Για την ιστορία, η Marca ανέφερε πως οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για αντικατάσταση του Λάσο, τον Σεπτέμβριο τελείωσαν όταν ο Φώτης Κατσικάρης ανακοινώθηκε ως ο κόουτς της Εθνικής Ελλάδος και για το 2015.

Παράλληλα ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ως βασικό υποψήφιο και έναν ακόμη Έλληνα τεχνικό, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος χαίρει εκτίμησης στις τάξεις των Μαδριλένων λόγω της ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού τις τελευταίες δύο σεζόν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ