ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Και στη μέση ο Τόμπκινς

Και στη μέση ο Τόμπκινς

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει με τον Τρέι Τόμπκινς, εσχάτως προέκυψε ξανά ενδιαφέρον από τη Μακάμπι ενώ η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ πίεσε ως το τέλος για την απόκτησή του. Που κολλάει ο Μπιέλιτσα;

Η Νίζνι ολοκλήρωσε σήμερα (26/05) τις υποχρεώσεις της στη VTB United League, με τη νέα ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Επίσης, το συγκεκριμένο ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Τρέι Τόμπκινς με την ομάδα έκπληξη της φετινής Euroleague.

O 24χρονος φόργουορντ είχε 12 πόντους (1/1 βολ., 4/8 δίπ., 1/3 τρίπ.) σε 14'50" και πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Που θα είναι αυτός; Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, o Αμερικανός έχει δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ ώστε να μετακομίσει το καλοκαίρι (για δυο χρόνια) στη Μαδρίτη.

Στο μεταξύ, η Φενέρ δεν είχε εγκαταλείψει τη "μάχη" για την απόκτησή του, καταθέτοντας μια πολύ καλή οικονομική πρόταση στον εκπρόσωπο του Τόμπκινς. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Με δεδομένο ότι οι Τούρκοι πίεσαν για τον Τρέι Τόμπκινς, ο Νέμανια Μπιέλιτσα φαίνεται αποφασισμένος να φύγει για το ΝΒΑ και τους Timberwolves.

Στο μεταξύ, η τρίτη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για τον Αμερικανό της Νίζνι ήταν αυτή της Μακάμπι ωστόσο η προσφορά των Ισραηλινών δεν έφτασε τα επίπεδα της Ρεάλ και της Φενέρ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ