ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Το ξέσπασμα του Μάκη Γιατρά στη συνέντευξη Τύπου

Προμηθέας: Το ξέσπασμα του Μάκη Γιατρά στη συνέντευξη Τύπου

Ένταση δημιουργήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΑΕΚ - Προμηθέας, όπου ο Μάκης Γιατράς είχε έντονους διαλόγους με δημοσιογράφους (VIDEO).

Η ένταση που υπήρξε αμέσως μετά τη λήξη της πρώτης αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Προμηθέα , μεταφέρθηκε και στη συνέντευξη Τύπου. Εκεί όπου ο Μάκης Γιατράς το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις μπήκε στην αίθουσα ήταν να ζητήσει από τους υπεύθυνους ασφαλείας να απομακρύνουν τον Διευθυντή Επικοινωνίας και ΜΜΕ της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ (κάτι που φυσικά δεν συνέβη), με τον οποίον είχε στη συνέχεια και έντονο διάλογο.

" Στο τέλος με έβριζαν κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονταν στο γήπεδο, αλλά δεν γίνεται 5-10 να αμαυρώνουν όλο αυτό που γίνεται για την ομάδα. Αυτό που με πειράζει και δεν θα το έλεγα, αλλά βλέπω ότι είναι εδώ, τον κύριο Νικολάου, που ήρθε στο τέλος να μου πει ότι προκαλώ τον κόσμο... Αν δεν τον έβλεπα εδώ, δεν θα μίλαγα", είπε αρχικά ο προπονητής του Προμηθέα, που εξερράγη όταν ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ υπερασπίστηκε τον εαυτό του.

" Να έρθεις να κάνεις εσύ τη συνέντευξη Τύπου αν θέλεις. Ήρθες και μου είπες ότι προκαλώ. Εάν βρεις μια φάση που εγώ προκάλεσα, έκανα χειρονομία, μία κίνηση που να προκαλέσω τον οποιοδήποτε... Για ποιο λόγο ήρθες να μου το πεις αυτό;", είπε ο Μάκης Γιατράς, που είχε στη συνέχεια έντονη στιχομυθία και με άλλον δημοσιογράφο που βρισκόταν στη συνέντευξη Τύπου, η οποία έληξε δίχως να γίνουν περαιτέρω δηλώσεις ή ερωτήσεις.

Πάντως μετα το ματς, στον Προμηθέα ήταν οργισμένοι με τον διαιτητή Γιώργο Ανδρικόπουλο και μάλιστα έλεγαν πως θα κινηθούν εναντίον του στους αρμόδιους φορείς. Οχι με την ΑΕΚ λόγω έντασης, ούτε με τους άλλους διαιτητές, αλλά με τον Αθηναίο ρέφερι.

Δείτε τι έγινε στη συνέντευξη Τύπου μετά το πρώτο λεπτό του video:

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ