ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Συνεχίζει για 3η χρονιά ο Έλις

Προμηθέας: Συνεχίζει για 3η χρονιά ο Έλις

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Οκτάβιους Έλις ανακοίνωσε ο Προμηθέας. Για 3η σερί χρονιά στην Πάτρα ο Αμερικανός σέντερ.

Με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Οκτάβιους Έλις. Ο Αμερικανός σέντερ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Προμηθέα, τον οποίο θα βοηθήσει για 3η σερί αγωνιστική περίοδο. Φέτος, ο Έλις (γενν. το 1993, ύψος 2.08 μέτρα) σημειώνει 9.9 πόντους (68% στα δίποντα) και κατεβάζει 6.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, έχοντας ήδη δύο ατομικά βραβεία στη συλλογή του.

Κι όχι μόνο αυτό. Ο Αμερικανός μέτρησε 4 double double στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, είχε... σπάσει τα κοντέρ με 35 πόντους και 13 ριμπάουντ απέναντι στην Κύμη , ενώ μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις του (16 πόντοι, 17 ριμπάουντ) είχε πραγματοποιηθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό .

"Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Octavius Ellis και για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019-20. Ο 26χρονος center, που πρωταγωνιστεί με τη φανέλα του Προμηθέα στην Betshop.gr Basket League κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και ετοιμάζεται ν’ αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, θα παραμείνει στην οικογένεια του Προμηθέα για 3η χρονιά.

Ο Έλλις αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια του πρωταθλήματος, σκοράροντας 10,04 πόντους ανά αγώνα, και ήταν ο 1ος ριμπάουντερ (155), ο 1ος σε κοψίματα (30), ο 1ος σε εύστοχα δίποντα (100) και ο 1ος σε συνολική αξιολόγηση (389) παίκτης της ομάδας στην κανονική περίοδο. Ήταν, επίσης, ο 3ος παίκτης σε κοψίματα και ο 4ος σε εύστοχα δίποντα σε όλη την Betshop.gr Basket League, ενώ αναδείχθηκε 2 φορές MVP, την 4η και την 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος", αναφέρει η ανακοίνωση του Προμηθέα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ