ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ομπράντοβιτς: "Ο κορμός μας έδωσε τη νίκη"

Ομπράντοβιτς: "Ο κορμός μας έδωσε τη νίκη"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τις δυσκολίες του να παίζεις με την ίδια ομάδα, κάθε δυο ημέρες και πού χρωστά η Φενέρμπαχτσε το 2-0 επί της Καρσίγιακα.

Από το 88-69 της Φενέρμπαχτσε επί της Καρσίγιακα, στην πρεμιέρα των ημιτελικών στην Τουρκία, έως το 94-83 του δεύτερου ματς, μεσολάβησαν μόνο 48 ώρες. Σε αυτό ακριβώς, στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για να εξηγήσει ότι "σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν είναι εύκολο να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις την ίδια ομάδα. Είναι ανάγκη να είναι το κίνητρο στο ύψιστο σημείο και αυτό θέλει δουλειά. Δεν είναι απλό".

Η Φενέρμπαχτσε είναι πια μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς, με το τρίτο παιχνίδι της σειράς να διεξάγεται στη Σμύρνη, την Τρίτη 27/5. " Η αντίπαλος μας είναι καλή ομάδα, που πάλεψε όλη τη χρονιά. Δεν συγχωρεί ολιγωρίες ή λάθη. Στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ματς δεν είχαμε ενέργεια και η Καρσίγιακα πήρε το πλεονέκτημα (0-11). το παιχνίδι όμως, διαρκεί 40'. Είχαμε τη δυνατότητα να συνέλθουμε άμεσα, χάρη στην άμυνα και τις αλλαγές που κάναμε στην επίθεση. Πολλοί από τους παίκτες μου έπαιξαν καλά. Ειδικά αυτοί που αποτελούν τον κορμό".

Τώρα η Φενέρ επικεντρώνεται στο ματς της Σμύρνης (αφού διαφύλαξε το πλεονέκτημα της έδρας) " όπου πάντα οι αγώνες είναι πρόκληση. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να νικήσουμε". Για την ιστορία, στις εξέδρες της Ulker Sports Arena ήταν φίλαθλοι των γηπεδούχων, αλλά και των φιλοξενούμενων (" και τους ευχαριστούμε για την όμορφη ατμόσφαιρα. Χωρίς αυτούς τίποτα από όσα κάνουμε δεν θα είχε σημασία"). Η ομάδα του Ομπράντοβιτς είχε 10/12 βολές, 21/34 διπ. και 14/25 τριπ., 22-6 ριμπ., 25 ασίστ και 7 λάθη.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ