Συνεχίζουν μαζί Ρέθυμνο και Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ανανέωσαν για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία τους το Ρέθυμνο Cretan Kings και το Πανεπιστήμιο Κρήτης για τους εντός έδρας αγώνες στη Stoiximan.gr Basket League.

Την ανανέωση της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανακοίνωσε το Ρέθυμνο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η κρητική ομάδα θα φιλοξενήσει και φέτος φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό του Πανεπιστημίου στους εντός έδρας αγώνες του στην Stoiximan.gr Basket League και συγκεκριμένα στην κερκίδα "Εθελοντών – ΚΤΕΛ Χανίων / Ρεθύμνου".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Για 2 συνεχόμενη χρονιά θα συμπορευτούν ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings και Πανεπιστήμιο Κρήτης, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους.

Σε συνέχεια της περσινής άριστης συνεργασίας οι δύο πλευρές συμφώνησαν εκ νέου για τη φιλοξενία φοιτητών, προσωπικού και καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης στην «Κερκίδα Εθελοντών – ΚΤΕΛ Χανίων / Ρεθύμνου» στους εντός έδρας αγώνες μας. Επίσης, στο ίδιο πλαίσιο το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα συμβάλει στο σημαντικό κοινωνικό έργο του προγράμματος Cretan Kings Assist, με τη συμμετοχή εθελοντών, για την υλοποίηση και μεταλαμπάδευση του Αθλητισμού, της Δημιουργίας, της Σωστής Διατροφής, της Αλληλεγγύης και του Εθελοντισμού".

(photo credts: rethymnobc.gr)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24