ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης: "Δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις"

Καλαφατάκης: "Δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις"
INTIME SPORTS

Ο ΚΑΟΔ έλεγξε το ματς με τα Τρίκαλα στο μεγαλύτερο διάστημα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Καλαφατάκη.

Ο ΚΑΟΔ επικράτησε των Τρικάλων και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι τα Τρίκαλα αποτελούν μία δύσκολη ομάδα για να αντιμετωπίσεις.

" Συγχαρητήρια στον Γιάννη (σ.σ.: Τζήμα) για την καλή ομάδα που έχει και πιστεύω ότι σύντομα θα την δούμε στην Α1", ανέφερε αρχικά ο Καλαφατάκης και συμπλήρωσε:

" Όλη την εβδομάδα προσπαθούσα να πείσω τα παιδιά για το πόσο δύσκολη ομάδα είναι τα Τρίκαλα που θα είχε έξτρα κίνητρο για μία δεύτερη νίκη απέναντι σε ομάδα Α1. Αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο και δεν το έλεγα μόνο για να το πω.

Δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις χωρίς να έχουμε κάποια εικόνα των Τρικάλων αλλά γνωρίζοντας το πως παίζουνε οι ομάδες του Τζήμα. Ελέγξαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε τον ρυθμό μας με τους Κατσαρέ και Χαρισμίδη να έπαιξαν πάρα πολύ καλά έχοντας ένα έξτρα κίνητρο έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΚΑΟΔ.

Εμείς παρά τους τραυματισμούς των Ντέιλ και Νόουλς καταφέραμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο και περιμένουμε το παιχνίδι με τον Κολοσσό όπου η πρόκρισή μας στους 4 θα είναι μία ιστορική στιγμή για τον ΚΑΟΔ. Το μυαλό μας βέβαια το έχουμε στο πρωτάθλημα αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά".

Τζήμας: "Αποπνέει υγεία ο ΚΑΟΔ"

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Τζήμας δήλωσε: " Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ, στον κόουτς του και στους ανθρώπους της ομάδας του γιατί ο ΚΑΟΔ είναι μία ομάδα που αποπνέει υγεία και τέτοιες ομάδες είναι σημαντικό να υπάρχουνε στο ελληνικό μπάσκετ.

Εγώ σαν προπονητής παρασοδιακά έχω μεγάλες κόντρες αγωνιστικά με τον ΚΑΟΔ με μας να θέλουμε να μοιάσουμε στον ΚΑΟΔ. Η νίκη με τον ΠΑΟΚ ήταν τεράστια για μας αλλά και δύσκολο να την διαχειριστείς.

Ο Κατσαρές ήταν καταπληκτικός αλλά μας έλειψε στο τέλος μιας και δεν είχε ανάσες. Παίξαμε στα ίσια το παιχνίδι αλλά δεν μπορέσαμε όμως να διαχειριστούμε την κούραση. Στο τέλος χρειαζόμασταν ένα καλό σουτ που όμως δεν ήρθε ποτέ".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ