ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ο Αγραβάνης δεν ταξίδεψε στην Τουρκία γιατί φοβήθηκε τον πόλεμο

Ο Αγραβάνης δεν ταξίδεψε στην Τουρκία γιατί φοβήθηκε τον πόλεμο
Eurokinissi EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αγραβάνης αρνήθηκε να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα του Περιστερίου στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας, επειδή φοβόταν την εμπόλεμη κατάσταση στη Συρία. Απών από τις προπονήσεις, αβέβαιο το μέλλον του.

Την περασμένη Τρίτη, το Περιστέρι βρέθηκε στο Γκαζιαντέπ όπου και αντιμετώπισε την ομώνυμη τοπική ομάδα για την πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Την αποστολή της ομάδας δεν ακολούθησε ο Γιάννης Αγραβάνης δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για την απουσία του από το ταξίδι και το παιχνίδι του Περιστερίου. Ο λόγος, λοιπόν, που ο 21χρονος φόργουορντ δεν ταξίδεψε στην Τουρκία μαζί με τους συμπαίκτες του ήταν οι φόβοι και η ανησυχία για την εμπόλεμη κατάσταση στη Συρία.

Το Γκαζιαντέπ συνορεύει με τη Συρία και βρίσκεται πολύ κοντά από την εμπόλεμη ζώνη, γεγονός που σε συνδυασμό με τις συστάσεις από το περιβάλλον του απέτρεψαν τον νεαρό παίκτη να ακολουθήσει την αποστολή του Περιστερίου. Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων και ενώ ο Γιάννης Αγραβάνης πήγε μέχρι το αεροδρόμιο, την τελευταία στιγμή δίστασε και αποφάσισε να μην μπει στο αεροπλάνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προπόνηση που ακολούθησε την επομένη του αγώνα, ο ύψους 1,98μ. φόργουορντ δεν έδωσε το "παρών", κάτι που αναμένεται να γίνει και την Πέμπτη (17/10), με το μέλλον του να είναι αβέβαιο στο Περιστέρι και την ομάδα των δυτικών προαστίων να αποφασίζει για αυτό. Άλλωστε, οι άνθρωποι του Περιστερίου ζητούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή από τον παίκτη να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα!

Σε τρεις αγώνες στην ΕΚΟ Basket League, ο Γιάννης Αγραβάνης έχει 7 πόντους με 2/3 δίποντα και 1/3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ