ΠΑΟΚ

"Ωραίος" Βασιλειάδης με... τρία ρεκόρ

"Ωραίος" Βασιλειάδης με... τρία ρεκόρ
INTIME SPORTS

Διαβάστε για τα τρία ρεκόρ καριέρας που πέτυχε ο Κώστας Βασιλειάδης στο ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας σχετικά με τoυς ευρωπαϊκούς του αγώνες

Ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν φοβερός απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας. Πήρε από το... χεράκι τον ΠΑΟΚ για να τον οδηγήσει στην νίκη (81-76) και πέτυχε αρκετά κρίσιμα καλάθια για να "έρθει" το θετικό αποτέλεσμα για τους "ασπρόμαυρους". Η εμφάνισή του μάλιστα κόντρα στους Λιθουανούς, του "έφερε" τρία ρεκόρ καριέρας αναφορικά με τα ευρωπαϊκά του ματς ως καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, της Μάλαγα, του Ολυμπιακού, της Μπιλμπάο και της Εφές Πίλσεν.

Εχουμε και λέμε... Ο Βασιλειάδης έκανε ρεκόρ στο σκοράρισμα για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια με τους 26 πόντους που "πλήγωσε" την ομάδα του Μαρσέλο Νικόλα. Επίσης ρεκόρ υπήρχε και στο σύστημα αξιολόγησης για τον Ελληνα παίκτη καθώς ποτέ ξανά δεν συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο ranking, όπως έγινε στο ματς της Τετάρτης (11/11). Τέλος το τρίτο του προσωπικό ρεκόρ ήταν στα ριμπάουντ "κατεβάζοντας" οχτώ απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας.

Οπως και να έχει, ο Βασιλειάδης μπορεί να... θυμάται αυτό το ματς όχι μόνο για την καλή του εμφάνιση αλλά και γιατί είχε αυτά τα "επιτεύγματα"-ρεκόρ αναφορικά με την συνολική ευρωπαϊκή του πορεία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ