ΜΠΑΣΚΕΤ

Ταξίδι στη Λήμνο και αμέσως προπόνηση ο ΠΑΟΚ

Ταξίδι στη Λήμνο και αμέσως προπόνηση ο ΠΑΟΚ

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο βρέθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ, που έφτασε στη Λήμνο για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και πήγε αμέσως για προπόνηση στο "Νίκος Σαμαράς".

Στη Λήμνο έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (16/11) ο ΠΑΟΚ, για το αυριανό (17/11, 15:45) παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Basket League με τον Ήφαιστο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άφησε πίσω την αναμέτρηση με τη Φρίμπουργκ για το Basketball Champions League και πλέον μοναδικός της στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα που θα τη βοηθήσει να πλησιάσει περισσότερο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, οι συνεργάτες και οι παίκτες του πήγαν απευθείας στο κλειστό "Νίκος Σαμαράς" της Λήμνου για να προπονηθούν εν όψει του αυριανού αγώνα, με τον Έλληνα τεχνικό να εξηγεί στους αθλητές του πόσο απαιτητική θα είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ρεκόρ 2-3 και έχει βγάλει μέχρι στιγμής ένα πολύ... ζόρικο πρόγραμμα με εκτός έδρας αναμετρήσεις στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι, τις τρεις αήττητες ομάδες της Basket League δηλαδή.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος κανονικά και Γκος, Τζόουνς, που θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για το ματς με τον Ηφαιστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ