ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χαλάει του Σκουρτόπουλου, δυνατά του Χαραλαμπίδη

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

"Κόλλησαν" οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο Κώστας Χαραλαμπίδης δείχνει να είναι το απόλυτο φαβορί για να καλυφθεί η θέση του head coach μετά την απομάκρυνση του Κώστα Φλεβαράκη.

Από τη στιγμή που ο Κώστας Φλεβαράκης απομακρύνθηκε από ΠΑΟΚ, οι παράγοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης έθεσαν έναν ξεκάθαρο στόχο: να πείσουν τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μετακομίσει στην πόλη τους για να αναλάβει το... καράβι εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την Τετάρτη και τις πρώτες ώρες της Πέμπτης οι δύο πλευρές έμοιαζαν να πλησιάζουν η μία προς την άλλη για να δώσουν τα χέρια μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο δείχνει να απομακρύνεται αυτή τη στιγμή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε εγγυήσεις, οικονομικές και αγωνιστικές (προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ δηλαδή, μιας και περισσότεροι από ένας παίκτες έχουν απογοητεύσει με την απόδοσή τους), με αποτέλεσμα να προκύψει ένα χάσμα. Πλέον, οι παράγοντες του ΠΑΟΚ στρέφονται στη λύση του Κώστα Χαραλαμπίδη, που έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική, γνωρίζει το περιβάλλον, το ρόστερ και τι πρεσβεύει ο σύλλογος και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να κάνει το μεγάλο βήμα στη θέση του head coach έστω και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν φέτος στην ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ