ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συζήτηση για τα οικονομικά προβλήματα αντί προπόνησης την πρωτοχρονιά

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με "πονοκέφαλο" μπήκε το 2019 για το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου είχαν συζήτηση με τον Μπάνε Πρέλεβιτς για τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα.

Προβληματισμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ, καθώς οι μπασκετμπολίστες του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν προπονήθηκαν την πρωτοχρονιά, επεδίωξαν συνάντηση με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και σε αυτή ζήτησαν να βρεθεί λύση για τα δεδουλευμένα τους. Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά σκέφτονταν εδώ και αρκετές μέρες, αν όχι εβδομάδες, την συγκεκριμένη κίνηση και με την αλλαγή του έτους φρόντισαν να δείξουν πως η υπομονή τους αρχίζει να εξαντλείται.

Μπασκετμπολίστες, προπονητικό team και παράγοντες της ΚΑΕ μίλησαν για αρκετή ώρα, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να υπάρξει ψυχραιμία, καθώς το Σάββατο η ομάδα αγωνίζεται στη Ρόδο με τον Κολοσσό για τη 12η αγωνιστική της Basket League 2018/19.

Η ουσία είναι πως τα οικονομικά προβλήματα στον ΠΑΟΚ είναι ικανά να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερη αναστάστωση, με τους παίκτες να έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους και την διοίκηση να κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να προκύψει μια λύση που θα επαναφέρει την ηρεμία και την κανονικότητα.

Η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ είναι καλή (6-5 στο ελληνικό πρωτάθλημα, 5-4 στο Basketball Champions League), η δουλειά όμως γίνεται μετ' εμποδίων κι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τους συνεργάτες του προσπαθούν να δώσουν κίνητρα στους αθλητές τους με την ελπίδα να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό.

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν σε ένδειξη καλής θέλησης να προπονηθούν την Τετάρτη, καθώς ακολουθούν οκτώ αναμετρήσεις μέχρι τις 30 Ιανουαρίου με τον Κολοσσό στη Ρόδο, με τη Χάποελ Χολόν στη Θεσσαλονίκη, με το Περιστέρι στο Παλατάκι, με τη Ναντέρ στη Γαλλία, με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, με τις Οπάβα και ΑΕΚ στην έδρα του και με τη Φρίμπουργκ στην Ελβετία.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του Κολοσσού, ενώ στην προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Φιλ Γκος (υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση), Ντάριους Γκάρετ (ενοχλήσεις στο γόνατο), Τζαμάλ Τζόουνς (ενοχλήσεις στο γόνατο και αυτός), Μιλένκο Τέπιτς (ταξίδεψε στο Βελιγράδι για προσωπικό ζήτημα και γυρίζει την Πέμπτη).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ