ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ενημέρωσε το Δ.Σ. ο Πρέλεβιτς, περιμένει τους Κατσαρή, Καραμάνο

ΠΑΟΚ: Ενημέρωσε το Δ.Σ. ο Πρέλεβιτς, περιμένει τους Κατσαρή, Καραμάνο

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ενημέρωσε τα μέλη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την πορεία των συζητήσεων με τους Κατσαρή, Καραμάνο για το θέμα της ανάληψης του management.

Εν αναμονή της ανάληψης του management από τον Γιώργο Καραμάνο , βρίσκονται όλοι στον ΠΑΟΚ . Η "μελανόλευκη" ΚΑΕ είχε το απόγευμα συνεδρίαση, κατά την οποία ο πρόεδρος Μπάνε Πρέλεβιτς ενημέρωσε όλα τα μέλη για την πορεία των συζητήσεων στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός του κ. Καραμάνου για την ανάληψη του Management της εταιρίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του "δικέφαλου" " τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασαν την επιθυμία τους να βρεθεί μία υγιής και βιώσιμη λύση για την ομάδα μπάσκετ και περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών και τις τελικές αποφάσεις των κ.κ. Κατσαρή και Καραμάνου.

Το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαιρετίζει επίσης την συμμετοχή για 4ησυνεχόμενη χρονιά στην κανονική περίοδο του Basketball Champions League και υπενθυμίζει πόσο σημαντική μπορεί να είναι η Ευρωπαϊκή προοπτική για την ομάδα.

Ευχαριστεί τέλος τον Κωνσταντίνο Στύλα, που ως Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια προσέφερε πάρα πολλά στην εταιρία και του εύχεται κάθε επιτυχία για τη συνέχεια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ