ΠΑΟΚ

Ο Χρυσικόπουλος... έσπασε το ρόδι στον ΠΑΟΚ

Ο Χρυσικόπουλος... έσπασε το ρόδι στον ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανάρτησε στο Instagram video από το φιλικό της Πέμπτης (30/8) με τον Ολυμπιακό. Δείτε πως επιτεύχθηκε το πρώτο καλάθι του "δικέφαλου" (VIDEO).

Την πρώτη ασίστ της χρονιάς την έδωσε ο Φιλ Γκος. Όσο για το πρώτο καλάθι του ΠΑΟΚ; Αυτό προήλθε από τα χέρια του Λίνου Χρυσικόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την όμορφη πάσα του συμπαίκτη του και σκόραρε με λέι-απ στο χθεσινό φιλικό του "δικέφαλου" με τον Ολυμπιακό στο Μέτσοβο.

" Είναι γεγονός ότι έχουμε αποφασίσει να παίξουμε δύο πολύ δυνατά φιλικά χωρίς να έχουμε συμπληρώσει όλοι ούτε τρεις ημέρες προετοιμασίας. Θα πρέπει να δούμε την προσαρμοστικότητα των παικτών μας άμεσα και σε συνθήκες πολύ απαιτητικών αγώνων και δύσκολων αντιπάλων και ειδικά για τους νέους παίκτες της ομάδας μας", τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

"Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο έτοιμος, πολύ πιο γρήγορος και πιεστικός σε ότι έκανε. Έχουμε πολύ δρόμο, αλλά και πολλή δουλειά μπροστά μας. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη μαχητικότητα πρώτα από όλα και μετά με τις προπονήσεις και το χρόνο που θα έχουμε να καλύψουμε το έδαφος, για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει", συμπλήρωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Δείτε το πρώτο καλάθι του ΠΑΟΚ στο παρακάτω video:


Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ