Το λογότυπο για την συμπλήρωση 100 χρόνων της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας, με την "πράσινη" ΚΑΕ να αποφασίζει να γιορτάσει αυτό το γεγονός με ένα ξεχωριστό λογότυπο, αλλά και μία σειρά από κοινωνικές δράσεις.

Το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας φέτος. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για την "πράσινη" ΚΑΕ προκειμένου να δημιουργήσει ένα υπέροχο λογότυπο που θα συνοδεύει την ομάδα την σεζόν 2018/19. Μία σεζόν στην οποία αναμένεται ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει σε πολλές ενέργειες για να τιμήσει την ιστορία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"1919-2019…

100 ΧΡΟΝΙΑ ζωής και επιτυχιών κλείνει την προσεχή αγωνιστική περίοδο (2018-2019) το τμήμα μπάσκετ του ιστορικότερου συλλόγου της χώρας, του Παναθηναϊκού μας.

100 ΧΡΟΝΙΑ παρουσίας στον Ελληνικό Αθλητισμό και Πολιτισμό.

100 ΧΡΟΝΙΑ προσφοράς στην Ελληνική Κοινωνία.

100 ΧΡΟΝΙΑ από τότε που ο σπουδαίος Γιώργος Καλαφάτης παρακολούθησε στο Παρίσι αγώνες καλαθοσφαίρισης, ενός παντελώς άγνωστου ως τότε στη χώρα μας αθλήματος, κατά τη διάρκεια των Διασυμμαχικών Αθλητικών Αγώνων. Ακολούθως, επέστρεψε στην Ελλάδα με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και δημιούργησε την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, με επικεφαλής τον ιδρυτή μας, Απόστολο Νικολαΐδη. Κάπως έτσι ξεκίνησε να γράφεται η ιστορία… Μια ιστορία που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός τιμά και θα συνεχίσει να τιμά.

Ο πρώτος «Green Century» συμπληρώνεται και ένας άλλος ξεκινά. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχεδίασε το ειδικά προσαρμοσμένο λογότυπο για την προσεχή σεζόν, ώστε αυτό να σηματοδοτήσει τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν.

Ενέργειες που εκτός από αθλητικό περιεχόμενο θα έχουν και τη μορφή της Κοινωνικής Ευθύνης, στο πλαίσιο της προσφοράς της ΚΑΕ στην Κοινωνία και σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Όλες αυτές οι δράσεις θα ανακοινωθούν με την έναρξη της σεζόν.

Μείνετε συντονισμένοι…"

Δείτε και το σχετικό post στο twitter:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δες πόση καφρίλα κρύβεται μέσα στο μυαλό των Ελλήνων οπαδών

Περάσαμε από ακτινογραφία τους εγκεφάλους Ολυμπιακών, Αεκτζήδων, Παναθηναϊκών και Παοκτσήδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ