ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Στήριξη από Γιαννακόπουλο, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Στήριξη από Γιαννακόπουλο, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου συναντήθηκε με τον Τσάβι Πασκουάλ και δήλωσε τη στήριξη του στους παίκτες του Παναθηναϊκού που προετοιμάζονται για το ματς με τη Φενέρ την Παρασκευή (7/12) για την ενδέκατη αγωνιστική της EuroLeague.

Με στόχο ν' αφήσει πίσω το κακό διάστημα με αποκορύφωμα το ματς με τη Χίμκι, προετοιμάζεται τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός καθώς ακολουθεί η σημαντική αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για την 11η αγωνιστική της EuroLeague , όπου η νίκη είναι επιτακτική. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ δείχνοντας της στήριξη του σε όλους ενόψει της συνέχειας.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ συνομίλησε με τον Τσάβι Πασκουάλ και τον Μάνο Παπαδόπουλο για την πορεία του "τριφυλλιού". Αυτή η κίνηση ρίχνει τους τόνους αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και άπαντες επικεντρώνοντας στον επόμενο στόχο του Παναθηναϊκού που είναι η επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και στην σημερινή προπόνηση ο Ιωάννης Παπαπέτρου, λόγω του προβλήματος που έχει στον καρπό του δεξιού χεριού.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ