ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβάρει τα πράσινα ο Παπαγιάννης

Προβάρει τα πράσινα ο Παπαγιάννης

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο τις διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Παπαγιάννη και ο 17χρονος σέντερ αναμένεται να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Τα "Πράσινα Νέα" αποκαλύπτουν πως οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Παπαγιάννη, είναι στην τελική ευθεία.

θόρυβα αλλά ουσιαστικά οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τους μπασκετμπολίστες οι οποίοι ενδιαφέρουν και συμπεριλαμβάνονται στο σχεδιασμό.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο 17χρονος σέντερ ο οποίος αγωνίζεται στο Westtown High School της Πενσιλβανία και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

Η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, αφού η εξέλιξη του στις ΗΠΑ είναι ραγδαία και εκτιμάται ότι θα πάρει μία καλή θέση στα ντραφτ στο κοντινό μέλλον. Ήδη, αρκετά κολέγια έχουν προσεγγίσει τον ίδιο και τους γονείς του, προκειμένου να τους πείσουν και να εξασφαλίσουν την εγγραφή του.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό έχουν δουλέψει την υπόθεση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την έχουν φέρει σε πάρα πολύ καλό σημείο. Εφόσον δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, ο Παπαγιάννης αναμένεται να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος την προσεχή σεζόν και να ενισχύσει τη φροντ λάιν.

Ο 17χρονος σέντερ κατέχει υψηλή θέση στη λίστα του Παναθηναϊκού και για αυτό έχουν κινηθεί με ένταση, ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του και να τον επαναπατρίσουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ