ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Το χειρότερό μας παιχνίδι"

Πιτίνο: "Το χειρότερό μας παιχνίδι"

Ο Ρικ Πιτίνο χαρακτήρισε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον 3ο αγώνα την χειρότερη των "πράσινων" εδώ και πολύ καιρό, έμεινε όμως ικανοποιημένος από τα 36 deflections.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τον περίπατο των δύο πρώτων αγώνων της σειράς, αλλά τη δουλειά του την έκανε. Νίκησε το Περιστέρι Βίκος Cola 82-75, προκρίθηκε για 17η συνεχόμενη χρονιά στους Τελικούς της Basket League και έκανε παράλληλα το 11ο sweep σε ημιτελική σειρά την τελευταία 15ετία! Ο Ρικ Πιτίνο, βέβαια, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του στη συνέντευξη Τύπου...

" Το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ, σήμερα όμως κάναμε το χειρότερο ματς που έχουμε δώσει τελευταία. Όταν παίζεις άσχημα, αυτό οφείλεται βέβαια και στην άλλη ομάδα, ότι δηλαδή οι άλλοι παίζουν καλά, οπότε ένα μεγάλο μπράβο στο Περιστέρι", τόνισε αρχικά ο Αμερικανός προπονητής, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στην απόδοση του Ματ Λοτζέσκι, αλλά και στα 36 deflections που είχε η ομάδα του στην άμυνα.

" Σήμερα βάλαμε μεγάλα σουτ. Το λέω από την πρώτη μέρα που ήρθα ότι με την άμυνα που παίζουμε, αν είχαμε καλό σουτ θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Σήμερα είχαμε έναν πολύ καλό σουτέρ, τον Ματ Λοτζέσκι, είχαμε και 36 deflections και κερδίσαμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ