ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Καμία δουλειά δεν θα με έκανε να φύγω"

Πιτίνο: "Καμία δουλειά δεν θα με έκανε να φύγω"

Ο Ρικ Πιτίνο τόνισε στην κάμερα της COSMOTE TV ότι δεν θα έφευγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό για το Σεντ Τζονς, ενώ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο με τον Λάνγκφορντ, λέγοντας ότι θύμωσε επειδή δεν τον... κέρασε ποτό!

Ο Ρικ Πιτίνο είχε όρεξη για πλάκα αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, στις δηλώσεις που έκανε στη COSMOTE TV. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε " χαρούμενος" για τα 38 deflections, εξήγησε με χιουμοριστικό τρόπο το "επεισόδιο" με τον Κιθ Λάνγκφορντ και τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή για οποιαδήποτε δουλειά στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

" Μου αρέσει να είμαι προπονητής εδώ. Κοιτάξτε λίγο το ημερολόγιο, δεν βγαίνουν οι ημέρες ώστε να πάω στην Αμερική για κάποια δουλειά σε κολέγιο. Και δεν υπάρχει τρόπος να αφήσω την ομάδα πριν από τα playoffs για να πάω σε οποιαδήποτε δουλειά. Δεν υπάρχει δουλειά, ούτε το τα λεφτά που θα με έκαναν να αφήσω αυτή την ομάδα, αυτά τα παιδιά πριν από τα playoffs. Απολαμβάνω την δουλειά εδώ πέρα και δεν πρόκειται να φύγω", είπε ο Αμερικανός προπονητής, πριν αστειευτεί, προσθέτοντας: " πρέπει να φύγω τώρα επειδή και πρωινή πτήση"!

Όσον αφορά στο επεισόδιο με τον Λάνγκφορντ, ο Πιτίνο είπε -στο ίδιο χιουμοριστικό ύφος- ότι... " συνάντησα έξω τον Λάνγκφορντ και δεν με κέρασε ποτό. Αυτό με θύμωσε", ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο στοιχείο που τον έκανε χαρούμενο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ: " Θέλαμε να βελτιωθούιμε αμυντικά, καθώς μπαίνουμε στα playoffs (της EuroLeague. Είχαμε 38 deflections απόψε και αυτό με κάνει χαρούμενο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ