ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Sold out για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην EuroLeague

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι 4 μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague (9/11, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναμένεται να έχει ένα γεμάτο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της EuroLeague (9/11, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Όπως ενημέρωσαν οι "πράσινοι", τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν ήδη, τέσσερις μέρες πριν από τον αγώνα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούςΠαρασκευής (9/11, 21.00)με αντίπαλο τoνΟλυμπιακό,στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου τηςEuroleague.

HKAEΠαναθηναϊκός ΟΠΑΠαισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της καθώς για πολλοστή φορά απέδειξαν εμπράκτως την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους προς την ομάδα.

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης τηςΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠπρος τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τονΟλυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ