ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Προμηθέας Πάτρας: Τελικός σε σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μόλις 3000 θεατές βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα Πάτρας, το απόγευμα της Δευτέρας (10/6).

Μπροστά σε περίπου 3000 θεατές έγινε ο πρώτος τελικός της Basket League 2018/19 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Προμηθέα Πάτρας . Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της πράσινης ΚΑΕ δεν επιβεβαιώθηκαν, η εικόνα του γηπέδου δεν ήταν καλή και σίγουρα η ατμόσφαιρα δεν θύμιζε σειρά για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Λίγο το γεγονός ότι το τζάμπολ έγινε στις 19:30 καθημερινής, με ανοιχτά τα μαγαζιά, λίγο το όνομα του κατά τα άλλα αξιόμαχου αντιπάλου που δεν ήταν το πιο ελκυστικό, λίγο η τιμή του εισιτηρίου (25 ευρώ γενική είσοδος) ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν σε αυτή την εικόνα, σε ένα μάλλον αρνητικό ρεκόρ για σειρά τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος. Μάλιστα υπήρξε και πανό στις θέσεις που συνήθως κάθονται οι οργανωμένοι, προκειμένου να εκφραστεί η δυσαρέσκεια για το ακριβό εισιτήριο.

Και όλα αυτά σε έναν αγώνα με συγκίνηση για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου , σε έναν αγώνα στον οποίο τιμήθηκε ο Δημήτρης Κοκολάκης για την προσφορά του στην ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ