ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ράις προειδοποιεί για την "killer season"

Παναθηναϊκός: Ο Ράις προειδοποιεί για την "killer season"

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχουν ακόμη λίγες ημέρες για να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν, με τον Ταϊρίς Ράις να... προειδοποιεί πως πρόκειται για "killer season" από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η τελευταία κατά την οποία οι φίλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας για τη φετινή σεζόν. Οι πράσινοι ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός πως σύντομα ολοκληρώνεται η διαδικασία, με τον Ταϊρίς Ράις να πρωταγωνιστεί στο promo video.

Με τη μάσκα του "Jason" από το "Παρασκευή και 13" και την ατάκα πως πρόκειται για "killer season", ο αριστερόχειρας γκαρντ βάζει άπαντες στο κλίμα. Η πρώτη γεύση δόθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ την Πέμπτη (3/10, 21:00) ακολουθεί η πρεμιέρα της EuroLeague με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

"Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που επιθυμούν να κλείσουν μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ για τις 29 εντός έδρας αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου σε Euroleague και Basket League, τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος καθώς και όλους τους αγώνες των playoffs, μπορούν να το κάνουν μέχρι και το Σάββατο 5/10, όταν και ολοκληρώνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Επιπλέον, σημειώνεται πως, μετά την ολοκλήρωση διάθεσης των διαρκείας εισιτηρίων, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, κινούμενη σε διεθνή πρότυπα, θα εφαρμόσει τη δυναμική τιμολόγηση στα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων, όπερ σημαίνει πως σε κάθε ματς οι τιμές τους ενδέχεται να αυξάνονται όσο η διαθεσιμότητα μειώνεται και όσο πλησιάζει η ημερομηνία του αγώνα. Το γεγονός αυτό καθιστά ακόμη πιο συμφέρουσα την εξασφάλιση εισιτηρίου διαρκείας για τους φιλάθλους της ομάδας μας!

Υπενθυμίζεται ότι από τη σεζόν 2019-2020, για την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεσπίζουν ως προαπαιτούμενο την εγγραφή μέλους στον Παναθηναϊκό Α.Ο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ