ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μπεντίλ κόπηκε από τη Basket League

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μπεν Μπεντίλ είναι ο παίκτης που "κόπηκε" από τον Αργύρη Πεδουλάκη από τη λίστα για την Basket League, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει επτά ξένους στο ρόστερ.

Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ διαθέτει επτά ξένους στο ρόστερ, ήταν σαφές πως ένας εξ αυτών θα έμενε εκτός της λίστας για την Basket League. Ο... κλήρος έπεσε, εν τέλει, στον Μπεν Μπεντίλ, ο οποίος προς το παρόν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στους αγώνες της EuroLeague.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποφάσισε να αφήσει εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα (τουλάχιστον για αρχή) τον 24χρονο φόργουορντ/σέντερ, με τον οποίο συνεργάστηκε και πέρσι στο Περιστέρι. Η απουσία του από τη λίστα του πρωταθλήματος δεν επηρεάζει βέβαια τη θέση του στην ομάδα, ούτε συνεπάγεται κάτι παραπάνω, δεδομένου ότι κάθε ομάδα δικαιούται να κάνει τρεις αλλαγές ξένων στη λίστα στον α' γύρο του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, οι έξι ξένοι που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην Basket League, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ (28/9, 19:00) είναι οι: Ταϊρίς Ράις, Τζίμερ Φριντέτ, Ρίον Μπράουν, Γουέσλι Τζόνσον, ΝτεΣον Τόμας και Τζέικομπ Γουάιλι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ