ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κλείνει Αθηναίου

Παναθηναϊκός: Κλείνει Αθηναίου
EUROKINISSI

Κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Αθηναίου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον διεθνή γκαρντ να αναμένεται να είναι ο παίκτης με τον οποίο θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις των "πράσινων".

Ο Γιάννης Αθηναίου είναι ο εκλεκτός του Αργύρη Πεδουλάκη για την θέση του 5ου γκαρντ στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής γκαρντ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους "πράσινους" κι απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Αν τελικά ο Αθηναίου αποκτηθεί, τότε εκτός απροόπτου θα αποτελέσει την τελευταία κίνηση του Παναθηναϊκού, κλείνοντας το ρόστερ του "τριφυλλιού", με τον διεθνή γκαρντ να αναμένεται να έρχεται πίσω από τους Νικ Καλάθη, Ταϊρίς Ράις, Τζίμερ Φριντέτ, Νίκο Παππά και ίσως τον Ρίον Μπράουν.

Ο Αθηναίου την σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε αρχικά στον ΠΑΟΚ, πριν αποχωρήσει τον Ιανουάριο, κλείνοντας την χρονιά στην Γαλλία και την Φος Πρόβενς, με την φανέλα της οποίας είχε 6.5 πόνοτους, 1.8 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Γουέσλι Τζόνσον, Τζέικομπ Γουάιλι, Μπεν Μπέντιλ, Ταϊρίς Ράις, Ρίον Μπράουνκαι Τζίμερ Φριντέτ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ