ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Έσπασε τα κοντέρ, πούλησε σχεδόν 10.000 διαρκείας!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία, αφού οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας "άγγιξαν" τα 10.000, επίδοση-ρεκόρ για το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε βάλει ένα μεγάλο στόχο όταν ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: Να σπάσει το φράγμα των 10.000 όταν την περσινή σεζόν είχε κάνει ρεκόρ-συλλόγου με 7.356. Τον στόχο του μπορεί να μην τον έπιασε, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι έφτασε πολύ κοντά, γράφοντας ιστορία.

Όπως έγινε γνωστό, οι "πράσινοι" διέθεσαν τελικά 9.702 εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2018/19, κάνοντας ένα ιστορικό ρεκόρ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει την στήριξη του κόσμου του αυτή την σεζόν, ο οποίος έδειξε με τον τρόπο του ότι θα είναι κοντά στην ομάδα φέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρασίνων:

" ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠευχαριστεί από καρδιάς τους φιλάθλους της για την συγκλονιστική και άνευ προηγουμένου ανταπόκρισή τους στις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2018-19. Η διάθεση των διαρκείας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (20/10) και το… κοντέρ της αγάπης των φίλων τουΠαναθηναϊκούσταμάτησε στον αριθμό-ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα:9.702!

Θέλοντας να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχει τους φιλάθλους της, ηΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, επένδυσε και εγκατέστησε στο ΟΑΚΑ νέα τουρνικέ, που σκοπό έχουν την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων όσων έρχονται στο γήπεδο. Παράλληλα, εγκατέστησε και νέους readers, που επιτρέπουν στους φιλάθλους οι οποίοι έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr το εισιτήριό τους, να εισέρχονται στο κλειστό επιδεικνύοντας απλώς το σχετικό barcode από το κινητό τους τηλέφωνο!

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο δεδομένου πως απομακρύνει το ενδεχόμενο καθυστέρησης στις εισόδους των θυρών τουΟΑΚΑ.Είναι ακόμη μια ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης τηςΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠπρος τους φιλάθλους της με σκοπό να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ