ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποσύρεται από την υπόθεση Μποχωρίδη και παρουσιάζει τους νέους παίκτες

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έκανε πίσω και αποφάσισε να αφήσει τον Λευτέρη Μποχωρίδη στον Άρη, ενώ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη (12/9) θα παρουσιάσει τους νέους παίκτες.

Το σίριαλ με τον Λευτέρη Μποχωρίδη έλαβε τέλος για τον Παναθηναϊκό . Οι "πράσινοι" αποφάσισαν να μην ασχοληθούν άλλο με την υπόθεση του 25χρονου γκαρντ, καθώς δεν μπόρεσαν να σπάσουν το συμβόλαιο που έχει με τον Άρη, αφήνοντάς τον στην Θεσσαλονίκη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει πάψει βέβαια να θέλει έναν ακόμα γκαρντ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Γιάννη Αθηναίου, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του τελευταίου στο πρόσφατο τουρνουά Ακρόπολις. Γι αυτό το λόγο, λοιπόν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει την αναζήτηση...

Στο μεταξύ, την προσεχή Πέμπτη (12/9, 13:00) ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει τον Πεδουλάκη και τα φετινά μεταγραφικά του αποκτήματα σε εκδήλωση που θα γίνει στο Dionysos Zonar’s. Θυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού το "τριφύλλι" απέκτησε τους Τζέικομπ Γουάιλι, Τζίμερ Φριντέτ, Ταϊρίς Ράις, Μπεν Μπεντίλ, Ρίον Μπράουν, Γουέσλι Τζόνσον και φυσικά τον άτυχο της χρονιάς, τον Γιάννη Αθηναίου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ