ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "O Θανάσης δεν ήταν απλά πρόεδρος, θα είναι πάντα στην καρδιά μου"

Ομπράντοβιτς: "O Θανάσης δεν ήταν απλά πρόεδρος, θα είναι πάντα στην καρδιά μου"

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είπε το δικό του "αντίο" στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, προκαλώντας πένθος στον Παναθηναϊκό και τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο 59χρονος Σέρβος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είχε το δικό του "αντίο" στον εκλιπόντα, με τον οποίον συνεργάστηκαν για 13 χρόνια στο Τριφύλλι.

"Αν έχεις ζήσει τα πάντα με έναν άνθρωπο που σε βοήθησε και σου έδωσε τα πάντα για 13 χρόνια, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι έχει συμβεί. Χάσαμε τρία αδέλφια. Λυπάμαι πραγματικά... Εύχομαι συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην κόρη του, την σύζυγό του και σε όποιον τον αγαπά.

Ο Θανάσης ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Με βοηθούσε συνέχεια... Δεν ήταν απλώς ο πρόεδρος μιας ομάδας, ήταν εκείνος που με βοήθησε με κάθε τρόπο. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και όλοι θα τον θυμούνται για ό,τι πρόσφερε στο μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό", υποστήριξε ο "Ζοτς" μετά τη νίκη (76-67) της ομάδας της Κωνσταντινούπολης επί της Μπόυντουτσνοστ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ