ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπερτομέου για Θανάση Γιαννακόπουλο: "Θα λείψει από το μπάσκετ"

Μπερτομέου για Θανάση Γιαννακόπουλο: "Θα λείψει από το μπάσκετ"
EUROKINISSI

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, αποκαλώντας τον αναπόσπαστο μέρος μίας ιστορίας επιτυχιών.

Ο θάνατος του Θανάση Γιαννακόπουλου έκανε τον γύρο της Ευρώπης. Σε ηλικία 88 ετών, ο εμβληματικός παράγοντας των "πράσινων" έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την παναθηναϊκή οικογένεια, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό. Η προσφορά του σε όλα τα επίπεδα ήταν πολυσήμαντη και αυτό ήταν κάτι που τόνισε στην συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου μέσα από την ιστοσελίδα της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Διευθυντής της EuroLeague δήλωσε: " Λυπούμαστε που το άθλημά μας έχασε σήμερα έναν άνθρωπο που υπήρξε αναπόσπαστο μέρος στο χτίσιμο μίας εκ των πιο πετυχημένων ιστορικών επιτυχίας στο σύγχρονο μπάσκετ, τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Για πολλές γενιές φιλάθλων, ήταν αδύνατο να ξεχωρίσουν την επιτυχία του Παναθηναϊκού από την οικογένεια Γιαννακόπουλου λόγω της δέσμευσης και της αγάπης που έδειξαν για τον σύλλογο. Ο Θανάσης βρισκόταν εκεί, δίπλα στον αδελφό του, Παύλο, φροντίζοντας ώστε να υπάρξουν στιγμές μεγαλείου στο παρκέ ξανά και ξανά και, κάνοντάς το, έθεσαν τα πρότυπα τα οποία ακολούθησαν όλοι οι σύλλογοι. Θα λείψει από το μπάσκετ"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ