ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλάθης: "Να είμαι ο προπονητής μέσα στο γήπεδο"

Καλάθης: "Να είμαι ο προπονητής μέσα στο γήπεδο"

Ο Νικ Καλάθης βάζει το "εγώ" του κάτω από το "εμείς" του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην επιθυμία του να κατακτήσει και άλλους τίτλους με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νικ Καλάθης, ως αρχηγός του Παναθηναϊκού , βρέθηκε στην παρουσίαση της Basket League της νέας σεζόν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του, αλλά και στους στόχους του, οι οποίοι ταυτίζονται με εκείνους της ομάδας του.

"Ο στόχος που έχω βάλει είναι να κερδίζουμε πρωταθλήματα. Να είμαι υπεύθυνος για το πώς παίζει η ομάδα, να βοηθάω τον προπονητή και να είμαι ο προπονητής μέσα στο γήπεδο. Οι προσωπικοί στόχοι έρχονται μαζί με τις νίκες. Ο στόχος μου είναι η ομάδα μου να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα", είπε ο 29χρονος διεθνής γκαρντ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ από την πλευρά του ρωτήθηκε για το τι διαφορετικό θα παρουσιάσει η ομάδα, ώστε να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το πρωτάθλημα. "Δεν ξέρω. Ειλικρινά δενγνωρίζω τι νέο θα κάνουμε για να μείνουμε στην κορυφή. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό και σοβαρό μπάσκετ. Αυτό προσπαθούν και θέλουν όλοι οι προπονητές. Εύχομαι σε όλους τους προπονητές να έχουν μία καλή σεζόν", είπε ο Καταλανός κόουτς.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ