ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η μηχανοκίνητη πομπή που συνόδευσε τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο Α' Νεκροταφείο

Η μηχανοκίνητη πομπή που συνόδευσε τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο Α' Νεκροταφείο

Περισσότερα από 500 μηχανάκια με οπαδούς του Παναθηναϊκού συνόδευσαν τη σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου μέχρι το Α' νεκροταφείο με σκοπό να αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο τον ιστορικό ηγέτη του τριφυλλιού. (PICS)

Με τον δικό τους τρόπο θέλησαν να αποχαιρετήσουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον Παύλο Γιαννακόπουλο και να πουν το ύστατο χαίρε.

Με το που ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία περισσότερα από πεντακόσια μηχανάκια με οπαδούς του Παναθηναϊκού συνόδευσαν με πορεία τη σορό από τη Μητρόπολη μέχρι το Α' νεκροταφείο.

Σε όλη την διάρκεια της πομπής κόρναραν συνέχεια ενώ κατά την άφιξη τους στο Α' Νεκροταφείο όπως είχε ζητήσει η οικογένεια Γιαννακόπουλου σταμάτησαν είκοσι μέτρα από την πόρτα του νεκροταφείου και σήκωσαν ένα πανό που είχαν βγάλει και στο ΟΑΚΑ ενώ τραγούδησαν αρκετά συνθήματα και άναψαν πολλά πράσινα και άσπρα καπνογόνα αποχαιρετώντας τον δικό τους... Παύλο.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες από την πομπή και το Α' Νεκροταφείο:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24