ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε κι άλλο κίνητρο στον κόσμο της

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε, τελικός, νέα πρόσωπα, Ομπράντοβιτς, Σλούκας. Και όμως, αν είσαι φίλος του Πρωταθλητή Ελλάδας, έχεις έναν ακόμη λόγο να βρεθείς απόψε στο ΟΑΚΑ (PHOTO).

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στο ΟΑΚΑ, για τον τελικό του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" ανάμεσα στον οικοδεσπότη Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τιμήσει ξανά τον κορυφαίο παράγοντα στην ιστορία του συλλόγου, θα δει την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και τους νέους της παίκτες, θα χειροκροτήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Κώστα Σλούκα, θα παρακολουθήσει μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου.

Το πρωί της Παρασκευής (28/9), οι άνθρωποι του Πρωταθλητή Ελλάδας έδωσαν ακόμη ένα κίνητρο στον κόσμο τους, καθώς ανακοίνωσαν πως όσοι βρεθούν απόψε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα έχουν το προνόμιο να αγοράσουν μία από τις τρεις νέες εμφανίσεις σε προνομιακή τιμή. Είτε θέλεις την τρίτη εμφάνιση, την κοντομάνικη, είτε θέλεις τη δεύτερη, τη λευκή των εκτός έδρας αγώνων, είτε θέλεις την πρώτη, απόψε θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου με έκπτωση 20%.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε κι άλλο κίνητρο στον κόσμο της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ