ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποχώρηση του Ντένμον δίνει... ισορροπία στον Παναθηναϊκό

Η αποχώρηση του Ντένμον δίνει... ισορροπία στον Παναθηναϊκό

Ο Μάρκος Ντένμον ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα πιο ισορροπημένο ρόστερ.

Ο Μάρκους Ντένμον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και το... ανακάτεμα που προέκυψε στην τράπουλα του σχεδιασμού του Παναθηναϊκού δίνουν την ευκαιρία στους "πράσινους" να κάνουν κάνουν ακόμα πιο ισχυρό και ισορροπημένο το ρόστερ τους.

O 28χρονος Αμερικανός γκαρντ αποχωρεί από το "τριφύλλι", το οποίο, όμως, με την παρουσία του Κιθ Λάνγκφορντ και του Νίκου Παππά πρέπει να νιώθει καλυμμένο στη θέση "2", ενώ συμπληρωματικό ρόλο θα έχει και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου. Ο Νίκος Παππάς θα έχει έναν παίκτη "μπροστά" του (Λάνγκφορντ) και αναμένεται να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ οι "πράσινοι προσανατολίζονται στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ματ Λοτζέσκι, ώστε να έχουν τρία 3άρια στο ρόστερ τους. Ο Αμερικανός σουτέρ με βελγικό διαβατήριο μπορεί να αγωνιστεί και στο "2" προσφέροντας λύσεις και με αυτόν τον τρόπο. Ο Νικ Καλάθης θα είναι για ακόμη μία χρονιά ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα του δίνει "ανάσες", ενώ ευκαιρίες θα πάρει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Οι Τζέιμς Γκιστ, Στεφάν Λάσμε, Γιώργος Παπαγιάννης Ίαν Βουγιούκας αποτελούν την πολύ ισχυρή γραμμή των σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναζητά ακμά έναν πάουερ φόργουορντ. Ο Ντίνος Μήτογλου έχει θέση στα πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ για τη νέα σεζόν και οι πράσινοι κινούνται για την απόκτηση ενός ξένου πάουερ φόργουορντ, ώστε να ολοκληρώσους τις κινήσεις και το ρόστερ τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού παρά την ξαφνική αποχώρηση του Μάρκους Ντένμον έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό του, ενώ η μετακόμιση του Αμερικανού γκαρντ στην Κίνα τού δίνει την ευκαιρία να αποκτήσει καλύτερη ισορροπία στο ρόστερ του.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού, όπως διαμορφώνεται:

PG: Νικ Καλάθης, Λούκας Λεκαβίτσιους, Γιώργος Καλαϊτζάκης

SG: Κιθ Λάνγκφορντ, Νίκος Παππάς, *Βαγγέλης Σακελλαρίου.

SF: Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, **Ματ Λοτζέσκι

PF: (;), Κωνσταντίνος Μήτογλου

C: Τζέιμς Γκιστ, Στεφάν Λάσμε, Γιώργος Παπαγιάννης, Ίαν Βουγιούκας

*Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου αναμένεται να αποκτηθεί για να έχει συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ.

**Πρόθεση των "πρασίνων" είναι να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Λοτζέσκι.

***Ο Μιχάλης Λούντζης θα παραχωρηθεί δανεικός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ