ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απάντηση του Παπαπέτρου στον Αγραβάνη

MEDIA DAY ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην επίσημη πρώτη του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του απάντησε στα όσα είχε πει πρόσφατα ο Δημήτρης Αγραβάνης για την απόφαση του να πάει στο τριφύλλι.

Αιχμηρή απάντηση έδωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον... Δημήτρη Αγραβάνη με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί ο ίδιος να μην τον κατονόμασε αλλά ήταν δεδομένο πως τα όσα είπε μετά από σχετική ερώτηση πήγαιναν προς τον σέντερ του Ολυμπιακού.

Κάποιοι δεν πήραν τόσο καλά ότι έκανες αυτή τη μεταγραφή για μίλησαν για μη αντρίκεια συμπεριφορά έχεις να τους δώσεις απαντήσεις;
"Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε από εδώ και να απαντάμε ο ένας στον άλλο. Δουλειά μου είναι να παίζω μπάσκετ. Δουλειά μας όλων είναι να παίζουμε μπάσκετ και όχι να μιλάμε. Ο καθένας βάσει του τι πιστεύει και το δικό του μορφωτικό επίπεδο λέει αυτά που θέλει να πει, άποψη του, σεβαστή. Δεν θα κάτσω να το σχολιάσω. Έχω μεγαλώσει με διαφορετικές αρχές".

Όσο για τον Παναθηναϊκό είπε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν όλοι, να έχουμε την υγεία μας. Θεωρώ ότι είμαστε υπερπλήρης και σαν ομάδα, σαν σύνολο παικτικό και απ' όλες τις πλευρές. Μακάρι να είμαστε όλοι στο καλύτερο δυνατό σημείο για να μπορούμε να δώσουμε τα μέγιστα για τη σεζόν".

Για την μεταπήδηση από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό:
"Για μένα δεν είναι κάτι το διαφορετικό σαν συναίσθημα. Κοιτάω μόνο μπροστά, αυτά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα ανήκουν στο παρελθόν. Ανήκω εδώ, είμαι χαρούμενος. Εγώ την απόφαση την πήρα μόνος μου και χαίρομαι για το τι έρχεται μπροστά".

Για τους στόχους της ομάδας και το final-4:
"Είναι νωρίς να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Σίγουρα είναι από τους στόχους της ομάδας. Να διεκδικήσουμε και τους τρεις τίτλους. Νομίζω είναι νωρίς, έχουμε δρόμο, δουλειά και πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Στα χαρτιά;
"Στα χαρτιά η ομάδα φαίνεται πλήρης".

Τι έχει να αποδείξει ο Παπαπέτρου;
"Για μένα είναι πρόκληση αυτή η σεζόν. Σίγουρα η μεταπήδηση από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό είναι σημαντική. Νοιώθω έτοιμος, έμπειρος, έχω δουλέψει και σωστά το καλοκαίρι και είμαι πανέτοιμος για αυτή τη σεζόν".

Ο Παπανικολάου προχθές είπε πως ο Παπαπέτρου είναι και θα παραμείνει φίλος μου, έχεις να απαντήσεις κάτι;
"Φίλοι είμαστε, δεν αλλάζει αυτά και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό. Όταν περνάς τρία χρόνια μαζί με κάποιον κάθε μέρα μαζί, δεν μπορείς να διαγράψεις το παρελθόν επειδή παίζεις σε άλλη ομάδα. Όταν μπαίνουμε μέσα στο παρκέ ο καθένας παίζει για τη δική του ομάδα δίνει τα πάντα και δεν υπάρχει φιλία. Έξω από το γήπεδο, δηλαδή αν αύριο-μεθαύριο παντρευτεί δεν θα του πω συγχαρητήρια. Είμαστε φίλοι".

Με ποιο αποτέλεσμα θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της χρονιάς;
"Όπως είπα διεκδικούμε τρεις τίτλους. Θέλουμε να κερδίσουμε και τους τρεις, να δώσουμε το μάξιμουμ. Θέλεις και λίγο τύχη. Θα είμαι ευχαριστημένος με όσα δώσαμε το μάξιμουμ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ