ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: "Μαζί με την EuroLeague για το καλό του μπάσκετ"

Γιαννακόπουλος: "Μαζί με την EuroLeague για το καλό του μπάσκετ"
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τον "ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό" και έριξε νερό στο κρασί του στην κόντρα με την EuroLeague, στη συνέντευξη Τύπου για το 1ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Η κόντρα με την EuroLeague αποτελεί πλέον παρελθόν... Αυτό δεν φάνηκε μόνο από την θερμή συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Τζόρντι Μπερτομέου στο χθεσινό γκαλά (26/9). Υπογραμμίστηκε και από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης Τύπου για το 1ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο (27-28/9) στο ΟΑΚΑ.

" Ποτέ σε μία κόντρα δεν ευθύνεται μία πλευρά. Σίγουρα και από την πλευρά μας υπήρξαν λάθη. Καθήσαμε και συζητήσαμε με την Ευρωλίγκα και και δεδομένου ότι έχουμε ως κοινό στοχο το καλό του μπάσκετ, θα προχωρήσουμε μαζί για το καλό του αθλήματος", τόνισε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είπε για την θέσπιση του τουρνουά, ότι ήταν " ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε".

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε εν συνεχεία την EuroLeague και μίλησε επίσης για την συνύπαρξη εκπροσώπων στο τουρνουά τόσο από την ΚΑΕ, όσο και από την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη...

" Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ευρωλίγκα που αγκάλιασε την προσπάθεια και ενέταξε το τουρνουά στο καλεντάρι της,. όπως και τους φίλους μας από Φενερμπαχτσε, Χίμκι και Μακάμπι. Είναι σημαντικό να είμαστε με φίλους. Τα έσοδα αυτού του τουρνουά θα πηγαίνουν στο ίδρυμα "Παύλος Γιαννακόπουλος". Είμαστε σε συνεννόηση να υπάρξουν νέες εγκαταστάσεις.

Έχω την ενημέρωση ότι μετά από πολλά χρόνια θα βρεθούν στο ίδιο γήπεδο μέλη του μπασκετικού Παναθηναϊκού, του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και του ερασιτέχνη. Θα έκανε χαρούμενο σίγουρα τον πατέρα μου γιατί ήθελε έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ