ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος και Πασκουάλ τα λένε για τη νέα χρονιά

Γιαννακόπουλος και Πασκουάλ τα λένε για τη νέα χρονιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει ραντεβού με τον Τσάβι Πασκουάλ το βράδυ της Τετάρτης (14/6) για να γίνει ο απολογισμός της φετινής αγωνιστικής περιόδου και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη.

Το πρώτο ραντεβού με το βλέμμα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο θα έχουν απόψε (14/6) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού Superfoods θα γευματίσει με τον προπονητή των "πρασίνων", με την ψυχολογία στα ύψη ακόμη, τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.

Οι δύο άνδρες θα κάνουν τον απολογισμό της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καταγράφοντας τα καλά και τα κακά της διαδρομής, με σκοπό να περιοριστούν τα δεύτερα την επόμενη σεζόν. Φυσικά, θα γίνει κι η πρώτη κουβέντα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, δεδομένα πρόθεση είναι να μην αλλάξει πολύ η εικόνα της ομάδας, με σκοπό να διατηρηθεί αναλλοίωτος ο βασικός κορμός που έφερε τους δύο εγχώριους τίτλους στο "τριφύλλι".

Ο 44χρονος τεχνικός θα αναλύσει το πλάνο του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάνοντας παράλληλα τις εισηγήσεις του σε ό,τι αφορά στα συμβόλαια που λήγουν και αυτά που θέλει. Στο πλάνο των "πρασίνων" υπάρχουν τα ονόματα των Βαγγέλη Μάντζαρη, Στράτου Περπέρογλου και Ζακ Όγκαστ , προκειμένου να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο. Κάτι που βέβαια θα ξεκαθαρίσει μετά την πρώτη κουβέντα των δύο ανδρών και αυτά που θα αναφέρει ως στόχευση ο Τσάβι Πασκουάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ