ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φριντέτ: "Πρόκληση ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνω τον Καλάθη"

Phoenix Suns guard Jimmer Fredette warms up before the start of their NBA basketball game against the Utah Jazz Monday, March 25, 2019, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Phoenix Suns guard Jimmer Fredette warms up before the start of their NBA basketball game against the Utah Jazz Monday, March 25, 2019, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) AP PHOTO/RICK BOWMER

Ο Τζίμερ Φριντέτ δήλωσε για την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό ότι θεώρησε πως είχε έρθει η ώρα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην EuroLeague, ενώ αποθέωσε τον Νικ Καλάθη.

Ο Τζίμερ Φριντέτ βρίσκεται στο "Basketball Tournament" ως... προπονητής της "Team Fredette". Στο ίδιο τουρνουά αγωνίζεται και ο Νικ Καλάθης, με τους δυο τους να έχουν την ευκαιρία να τα πουν, αφού την σεζόν 2019/20 θα είναι συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό.

Ο Φριντέτ μάλιστα μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο τουρνουά για την απόφασή του και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε: " Ένιωσα πως ήταν μια καλή πρόκληση. Δεν είχα παίξει ποτέ στην Euroleague στο παρελθόν. Για εμένα, είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα στον κόσμο μετά το ΝΒΑ. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες εκεί και παίζουν αγώνες με σημασία όλη την σεζόν.

Ήμουν στην Κίνα για τρία χρόνια και ήθελα να δοκιμάσω και στην EuroLeague. Δουλεύω τώρα για μια καινούργια πρόκληση και θέλω να αποδείξω τι μπορώ να κάνω. Η Ελλάδα είναι σίγουρα ένα ωραίο μέρος για να μείνεις και η γυναίκα μου έχει ενθουσιαστεί. Θα πάω στην Ελλάδα στις 18 Αυγούστου. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα μέχρι τότε εδώ".

Μιλώντας για τον Νικ Καλάθη, ο Φριντέτ δήλωσε: " Απολαμβάνω να βλέπω τον Νικ Καλάθη να παίζει. Έχει φτιάξει μία καλή ομάδα στο τουρνουά με παίκτες από την EuroLeague. Είναι ωραίο να βλέπω παίκτες που θα βρω απέναντί μου, αλλά και παίκτες που θα είμαι στην ίδια ομάδα".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Φριντέτ:

AP Photo/Rick Bowmer



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ