ΜΠΑΣΚΕΤ

Δώνης: "Είχε ήθος και αρχές ο Παύλος Γιαννακόπουλος"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
Δώνης EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, σε δηλώσεις του για τον Παύλο Γιαννακόπουλο υποστήριξε πως έδωσε τα πάντα για την πράσινη ιδέα και στάθηκε στις αρετές που είχε ως πρόεδρος και ως άνθρωπος.

Ο Γιώργος Δώνης μαζί με τους Δημήτρη Σαραβάκο και Νίκο Νταμπίζα ηγήθηκαν της αποστολής της πράσινης ΠΑΕ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να τιμήσουν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που πριν την έναρξη του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τον Παύλο Γιαννακόπουλο λέγοντας ότι είναι ένας ικανότατος πρόεδρος και άνθρωπος με ήθος και αρχές:

"Πρώτα απ' όλα ήταν υποχρέωση μας να έρθουμε να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο που έχει δώσει τόσα για την ιδέα του Παναθηναϊκού. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος πέρα από ικανότατος πρόεδρος ήταν ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές. Νομίζω ότι έχει δείξει τον δρόμο πως ένας παράγοντας μπορεί να διοικήσει σωστά, πέρα από την αγάπη που είχε για το σύλλογο".

Και σε ερώτηση για το αν γνωρίζουν οι παίκτες του ποδοσφαίρου ποιος ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος απάντησε:
"Νομίζω είναι σημαντικό οι παίκτες να ξέρουν την ιστορία της ομάδας που αγωνίζονται, το είπα και πρόσφατα γιατί μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας και την οργάνωση να βλέπουμε ποιοι έχουν προσφέρει και νομίζω ότι και στο ποδόσφαιρο του το αναγνωρίζουν αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ